Om SipDanmark KONTAKT
 
Hosted telefoniløsning
Fleksibelt og med masser af muligheder
Hosted telefoni giver alle virksomheder, uanset størrelse og budget, mulighed for at drage nytte af en række funktioner, som tidligere var forbeholdt de store virksomheder.
Med en hosted telefoniløsning placeres telefonanlægget i et eksternt datacenter, du sparer altså penge på vedligeholdelse og opdateringer, da disse er inkluderet i abonnementet.

Mobiltelefoni
Fuldstændig mobilintegration med et væld af funktioner
SipDanmark kan tilbyde mobiltelefoni integreret direkte i vores hostede PBX-løsninger.
Normalt tilbydes mobiltelefoni som et særskilt produkt ved siden af IP-telefonien, men nu er mobiltelefonien fuldt integreret, så en mobiltelefon kan bruges på lige fod med en IP-telefon og har adgang til de samme funktioner.
Det har vi i dag og det er en befrielse for rigtig mange af vores kunder, at de kan tage væk fra kontoret, men stadig være en del af telefonien.

SipDK One Number
Med en SipDK One Number løsning er der ingen, som ringer forgæves til din virksomhed. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænsen for mulighederne og det er uanset, om man ønsker almindelige fastnet telefoner, en mobilløsning, softphones (PC) eller en blanding af alle.

SipDK Mobil
Med en SipDK Mobilløsning får du ud over adgang til det største mobilnetværk i Danmark også mulighed for en masse andre fordele.

SipDK Hosted PBX
Med en SipDK Hosted PBX løsning er der ingen, som ringer forgæves til din virksomhed.
Det er stort set kun fantasien, der sætter grænsen for de utallige muligheder.


         
         
         
         
Produkter
 
Service
 
Samarbejdspartnere
         
         
SipDanmark - Kirke Værløsevej 20 - 3500 Værløse - Telefon 3265 1200 - oj@sipdk.com